Op Massages.nl staan 1592 Massagesalons en massagepraktijken in Nederland. Zoek een masseur bij u in de buurt en lees ervaringen van klanten.

Gezichts massage

Een gezichtsmassage zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en de afvoer van afvalstoffen. Het is een verfijnde massage die de zowel de oppervlakkige als de dieper gelegen gezichtsweefsels en drukpunten behandelt. Een gezichtmassage heeft een natuurlijk facelift effect en brengt de energie van het lichaam weer in balans. Dit heeft verjongende resultaten. De gezichtshuid wordt strakker.
 

Massagetechniek

Bij een gezichtsmassage worden de schouders tot de kruin gemasseerd. Er worden daarbij verschillende technieken toegepast. Zoals een stevige nekmassage, een diepe massage van de gezichtsweefsels, een zachte massage van de huid en het drukken van de energiepunten en lymfeklieren. Bij de zachte massage wordt het lymfestelsel gestimuleerd in het afvoeren van lichaamsvocht en afvalstoffen. Dit zorgt voor een verhoogde immuniteit, verlaagt de stress en optimaliseert het hormonale stelsel.
 
Verder wordt door de combinatie van technieken nog meer resultaat geboekt. Onder andere worden de nekspieren goed ontspannen, wordt de bloed-, zuurstof-, lymfe- en energiedoorstroming verbetert, verdwijnt spanningshoofdpijn en krijg je een heerlijk rustig gevoel, hetgeen een helend effect heeft.
Ook merkt men dat na een aantal behandelingen de huid er jonger uit gaat zien.
 

De gezichtsmassage

De gezichtsmassage is uniek en niet te vergelijken met andere vormen van massages. De gezichtsmassage is een combinatie van verschillende technieken. Gespannen nekspieren beperken de doorbloeding en beweeglijkheid van het hoofd. Om deze reden krijg je eerst een nek- en schoudermassage. Later worden ook de gezichtshuid en gezichtsspieren behandeld.
 
Na de gezichtsmassage heeft het gezicht gifstoffen en gassen opgeslagen die los zijn gekomen van het spierweefsel. Via het lymfatische systeem worden deze stoffen op een natuurlijke wijze verwijderd van het lichaam. Om een maximaal resultaat te krijgen is dit een uiterst belangrijke procedure, zodat de gifstoffen niet in het gezicht blijven.

Onderstaande bedrijven komen in aanmerking:


Drenthe


Flevoland


Friesland


Gelderland


Groningen


Limburg


Noord-Brabant


Noord-Holland


Overijssel


Utrecht


Zeeland


Zuid-Holland